dimecres, 9 de maig del 2012

17 de maig (Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Lesbofòbia) TOTS JUGUEM CONTRA L’HOMOFÒBIA!


Malauradament, encara avui, al voltant de 80 països del món criminalitzen l'homosexualitat i condemnen els actes sexuals entre persones del mateix sexe amb penes de presó. A més, encara hi han països que mantenen per aquests casos la pena de mort. Aquests són el cas de Mauritania, Arabia Saudí, Sudán, Irán, Yemen, el nort islamita de Nigèria i Somàlia.
A Catalunya, tot i que legislativament l’homosexualitat està protegida, a nivell social encara hi han persones que se senten discriminades i que ho pateixen a la seva feina, al carrer i fins i tot al cor de les seves famílies.                                                                                   
Per això, l’Avalot, el grup LGBT de la UGT de Catalunya i l’associació Panteres Grogues hem organitzat el proper dijous 17 de maig un partit de futbol on, sota el lema “tots juguem contra la homofòbia”, volem fer palesa la lluita de moltes organitzacions i persones contra la discriminació de ciutadans i ciutadanes amb diverses orientacions sexuals.
Des de les tres organitzacions volem animar tothom a apuntar-se a jugar amb nosaltres, per tal de fer visible entre la ciutadania catalana la nostra lluita i fer-ne partícip molta més gent.

El partit de futbol tindrà lloc el proper dijous, 17 de maig, a les 20.00h, a les pistes de l’IES Joan Salvat i Papasseit (pg. Salvat Papasseit, núm. 9; entrada a les pistes per l’IES), metro Barceloneta L-4.



Per apuntar-se a jugar podeu enviar un correu a avalot@catalunya.ugt.org. (El partit serà de futbol 7 amb canvis).


ANIMEU-VOS A JUGAR,17 de mayo (Día Internacional contra la Homofobia, la *Transfòbia y la *Lesbofòbia) TODOS JUGAMOS CONTRA La HOMOFOBIA!

 TOTS JUGUEM CONTRA L’HOMOFÒBIA!




CASTELLANO
Desgraciadamente, todavía hoy, alrededor de 80 países del mundo criminalizan la homosexualidad y condenan los actos sexuales entre personas del mismo sexo con penas de prisión. Además, todavía hay países que mantienen por estos casos la pena de muerte. Como Mauritania, Arabia Saudí, Sudán, Irán, Yemen, el norte islamista de Nigeria y Somalia.

En Cataluña, a pesar de que legislativamente la homosexualidad está protegida, a nivel social todavía hay personas que se sienten discriminadas y que lo sufren en su trabajo, en la calle e incluso en el ambiente familiar.

Por eso, l’Avalot, el grup LGBT de la UGT de Catalunya i l’associació Panteres Grogues  hemos organizado el próximo jueves 17 de mayo un partido de fútbol donde, bajo el lema “todos jugamos contra la homofobia”, queremos hacer patente la lucha de muchas organizaciones y personas contra la discriminación de ciudadanos y ciudadanas por su orientacion o identidad sexual.

Desde las tres organizaciones queremos animar a todo el mundo a apuntarse a jugar con nosotros, para hacer visible entre la ciudadanía catalana nuestra lucha y hacer partícipe a mucha más gente.

El partido de fútbol tendrá lugar el próximo jueves, 17 de mayo, a las 20.00h, en las pistas de el IES Joan Salvat y Papasseit (ps. Salvat Papasseit, núm. 9; entrada a las pistas por el IES), metro Barceloneta L-4.

Para apuntarse a jugar podéis enviar un correo a avalot@catalunya.ugt.org (El partido será de fútbol 7 con cambios).

ANIMAOS A JUGAR!!!

PORQUE TODOS JUGAMOS CONTRA LA HOMOFOBIA!

Sonia Lopez cordinadona GRUP LGTB CATALUNYA