dimarts, 19 de juny del 2012

28 de juny Dia Internacional de l'orgull LGTB





Des de la Secretaria d’Igualtat i Polítiques Socials, davant la commemoració d’un nou 28 de juny, Dia Internacional de l’orgull LGTB, volem expressar el nostre compromís amb la igualtat i no discriminació de les persones per raó d’orientació o identitat sexual.

Per celebrar aquest dia, la Secretaria d’Igualtat i Polítiques Socials i el Grup LGBT de la UGT de Catalunya us conviden a participar el diumenge 1 de juliol en la Desfilada de l’Orgull LGTB que començarà a les 18 hores a la Plaça Universitat i arribarà fins a l’Avinguda Reina Maria Cristina. El punt de trobada serà a les 17 hores a Gran Via/Aribau (vorera dels cinemes), i marxarem sota el lema “La UGT també hi entén”.


D’altra banda, i en el marc dels actes commemoratius d’aquest dia internacional de l’orgull LGTB, la coordinadora del Grup LGBT de la UGT de Catalunya, Sònia López, participarà com a ponent en una xerrada col·loqui que es celebrarà el mateix 28 de juny a les 19:30h. al Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia.


Aquest acte constarà d’una inauguració institucional d’una exposició, posteriorment la xerrada col·loqui entorn les relacions i els vincles interpersonals de la mà de l’entitat Espai Delkor (membre de la Comissió per la Igualtat) i per acabar hi haurà la lectura del manifest per celebrar el dia de l’orgull LGTB. Durant l’acte ens acompanyarà una membre del Consell Nacional LGTB, convidada per l’entitat municipal www.santsadurni.es, que ens parlarà de les relacions laborals i les discriminacions existents cap al col·lectiu.


Us hi esperem!!


Convocant
Raquel Gil Eiroá
Secretària d’Igualtat i polítiques Socials


Sònia López

Coordinadora del Grup LGTB de la UGT de Catalunya