dissabte, 4 de febrer del 2012




Benvolguts i benvolgudes,

Ja ha passat un any des que la nostra Organització va crear el Grup LGTB de la UGT de Catalunya, amb l’objectiu d’expressar el nostre compromís amb la igualtat i no discriminació de les persones gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.

Per aquest motiu el proper dimecres 15 de febrer a les 17h, a la Sala Columnes de la nostra seu de Rambla Sta. Mònica,10 - Barcelona realitzarem un acte per celebrar l’aniversari de la creació del Grup LGBT de la UGT de Catalunya . En Aquesta jornada donarem a conèixer aquelles accions que s’han dut a terme des de la Secretaria d’Igualtat i Polítiques Socials i el Grup LGTB de la UGT de Catalunya, vers el col·lectiu LGTB a l’àmbit social, en general, i laboral, en particular, per a la prevenció i intervenció de situacions discriminatòries per raó d’orientació, identitat sexual i identitat de gènere.


Comptarem també amb la participació de la Sra. Guadalupe Pulido, Directora de l’Oficina per a la No Discriminació de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquest context, ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència en aquest acte.

Podeu fer la vostra confirmació d’assistència al telèfon 93 329 86 42 (Eli) o a l’adreça electrònica igualtat@catalunya.ugt.org


Salutacions cordials

Raquel Gil Eiroá
Secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya


Sònia López

Coordinadora Grup LGTB- UGT de Catalunya


Tel. 93 329 86 42
Fax 93 329 83 11
igualtat@catalunya.ugt.org