dimarts, 18 d’octubre del 2011

APUNTA'T A LA 4a TROBADA DE JOVES DELEGATS/DES!!!


Ja tenim aquí la IV Trobada de joves delegats/des de l’AVALOT- Joves de la UGT de Catalunya

Formació, intercanvi i oci!

Aquest any 2011, ens trobem davant d’una sèrie d’impactes en la nostra realitat social i laboral, realment desconcertants. La consolidació de la reforma laboral, la reforma de la negociació col•lectiva, la temporalitat en la contractació o l’increment dels acomiadaments a les empreses, provoquen en molts casos una sensació de desconcert i d’incertesa entre els/les joves treballadors/es.

En aquest context, de cara a la IV Trobada, ens plantegem dos reptes principals: en primer lloc, dotar els nous delegats/des de les nocions bàsiques per portar a terme la tasca sindical, i en segon lloc, aprofundir en els coneixements d’aquells que fa més temps que són delegat/des per tal d’adaptar-los als canvis que se succeeixen. La trobada, com cada any, s’esdevindrà a través de l’intercanvi i la formació dels/les assistents, sempre amb un toc lúdic i festiu.

La IV Trobada de joves delegats/delegades de la UGT de Catalunya la celebrarem a l’alberg Santa Maria del Mar (Coma- ruga) els dies 9 i 10 de novembre