dimecres, 22 de juny del 2011

UGT al Pride Barcelona 2011


UGT participa al Pride BCN

De Dissabte, 25 Juny 2011
A Diumenge, 26 Juny 2011

El Grup LGTB de la UGT de Catalunya per primera vegada té un estand al PRIDE BCN, els actes de l’orgull lesbià, gai, transsexual i bisexual que se celebren del 18 al 28 de juny a la ciutat. És per això que busquem voluntàries i voluntaris per fer-hi algun torn els dies 25 i 26 de juny al Pride Village situat a la Plaça d’Espanya. Es tracta d’un acte de visibilitat immillorable.

A més a més, el diumenge 26 de juny participarem a la manifestació que començarà a les 18 hores a la Plaça Universitat i arribarà fins a la Plaça d’Espanya. Si voleu participar, el punt de trobada serà a les 17 hores a Gran Via/Aribau (vorera dels cinemes), i marxarem sota el lema “La UGT també hi entén”.

Veniu a fer gran la UGT i a reivindicar la diversitat sexual. Veniu amb amics, família, com vulgueu, i gaudiu d’un munt d’activitats, espectacles i també el PRIDE KIDS destinat als petits de la casa.

Si entreu a la web www.pridebarcelona.org, cliqueu “Pride City” per veure les dues activitats que fa el nostre sindicat; cliqueu “The Village” i us sortiran els estands, i si cliqueu “Pride Parade” veureu el recorregut de la manifestació.

Recordeu:

Dissabte 25 de juny i diumenge 26 de juny, de 10 a 20 hores, estand del Grup LGTB de la UGT de Catalunya a la Plaça d’Espanya.

Diumenge 26 de juny, a les 17 hores, trobada a Gran Via/Aribau (vorera dels cinemes) per participar a la manifestació que surt de Plaça Universitat a les 18 hores.

El Grup LGTB de la UGT de Catalunya us agraeix a totes i tots el vostre recolzament i participació.

Sonia Lopez

Us hi esperem al PRIDE BCN!!!

slopezperez@ugtcatalunya.cat